OTA a letenky FR

Založil před 2 lety kajman ve fóru Vyhledávače letenek

asi náhoda ale na pelikane Vieden - chile termin 10.2 - 21.2 za 16990 kč bez kodu.
na skyscanneri 21 049 kč. To je celkom mazec

0 Citovat

Pelikán někdy umí překvapit.

Já u něj před pár lety koupila Thajsko a Malajsii asi za 4,5k, ale byla to pěkná divočina - Odlet z Istanbulu do Kuala Lumpur a návrat z Bangkoku do Kodaně. Nikdo jiný to nenabízel. 

2 Citovat

... s Royal Jordanian 😉

0 Citovat

Inu za onech 188 Kc by sel poridit i RT s FR: VIE-DBV, ovsem jednalo by se spise o lednovou zalezitost. 
Tedy nejspise zadne koupani v Jadranu, nybrz radeji po stopach her o truny, s jinovatkou ...

0 Citovat

Konecne i neco do Male Asie s FR: BTS-DLM-BTS za 388 Kc v terminu 29.11. - 13.12.2024.

0 Citovat

Za 51kč jde vytvořit RT Vídeň Tirana

edit: leden-březen 2025

1 Citovat

Asi máš na mysli leden-březen 2025.

0 Citovat

Mně to nejde, po přidání služby změny letenky za 55 Kč a zvolení platby kartou mi výsledná suma zůstane na 648 Kč. Tuším, že kód jde použít až od 650 Kč 

0 Citovat

zkus kombinovat jiný termín letů...

0 Citovat

Vám kód PELIM7CZ funguje? Už nějaký týden dva mi to vždy vyhodí hlášku: "Litujeme, ale zadaný kód neevidujeme, byl již využit nebo se nevztahuje na tuto nabídku." Cena samozřejmě nad 650 Kč...

0 Citovat

@Vlk.7

Sue Ellen Ewing napsal(a):

PELIQ4CZ - pouze rt

0 Citovat

@Sultan - jj, znám, ten jde ale pouze rt. Nějaký funkční na ow k dispozici aktuálně není?;) 

0 Citovat

Teď je otázka kompletní. 

Aktuálně o kódu na OW nevím. Zkoušej to každý den, někdy to chvíli funguje.

0 Citovat

@Sultan - takže je to o náhodě...mně občas nefunguje ani vyhledávání OW, Pelicán se jen točí dokola:) Je tam teď pár zimních termínů z Prahy na Mallorcu cca za kilo...

0 Citovat

@Vlk

Viděl jsem, Mallorcu jsem si za tu cenu koupil.

0 Citovat

Kód do 31/3/25 PELIQ1CZ -600 czk, pouze RT.

Aktuálně u RT s FR jsou akční letenky dražší o 50 czk, než když si ty samé lety najdeš v jejich vyhledávači.

6 Citovat

Pak by ovsem sel poridit lednovy vylet z letiska M.R.Stefanika (BTS) na reckomakedonske aerodromio (SKG) a zpet za cenu okolo 300 Kc.

0 Citovat

Nove se objevil RT: Bratislava - Leeds v lednu a unoru okolo 100 Kc (nebo v breznu okolo 200 Kc). Mozno zahrnout i navstevu sousedniho Bradfordu.

0 Citovat

Prosím, funguje nějaký kód na jednosměrky? Všechny dosud známý kódy hážou hlášku, že nelze. Děkuji předem ;) 

0 Citovat

Kdyby nějaký jednosměrný kód byl, tak už to tady někdo vykecá. :)

0 Citovat

Ted v zime by sel poridit RT: BTS-SKG za 290 Kc.

pondeli vecer 10.2. - nedele vecer 16.2.

pondeli vecer 10.3. - nedele vecer 16.3.

0 Citovat

Ke kvetnovemu norskemu dobrodruzstvi vybizi RT: 

WRO - TRF 20.5.-26.5. za 79 Kc (s pridanim zmeny letenky z jakehokoli duvodu)

2 Citovat

Ke svezi cervnove navsteve laka metropole Piemontu Torino za peknych 390 Kc.
Temer vsechny minivikendy s odletem v patek odpoledne a s navratem v nedeli dopoledne (RT: PRG-TRN).

Krome Torina mozno i vlakem navstivit podhuri Alp s vysoko polozenym klasterem Sacra di San Michele (roman Jmeno ruze) nad vesnici Sant’Ambrogio di Torino.

6 Citovat

Nejaký tip ako aktuálne zlacnit letenky ryanairu? Nedarí sa mi nič rozumné nájsť,  vďaka...

0 Citovat

Pardubice byly dobrej trik, ale už je po něm.

0